Author
Czerwińska, Dorota
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Title
Podstawy żywienia człowieka
Place of publication
Warszawa :
Publishing house
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
Year of publication
2008.
Series
Kucharz Małej Gastronomii
577.1 613.2:577.1](075.3-021.66)
Object passwords
Zdrowe odżywianie
Odżywianie higiena podręcznik dla szkół zawodowych.
Żywność biochemia podręcznik dla szkół zawodowych.
Podręczniki dla szkół zawodowych
Additional information
Bibliogr. s. 191-192. Bibliogr. s. 191-192.
Dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki podstawy żywienia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
Dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki podstawy żywienia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
080
%a 577.1%a 613.2:577.1](075.3-021.66)
100
%a Czerwińska, Dorota
245
%a Podstawy żywienia człowieka /
260
%a Warszawa :
%b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne,
%c 2008.
300
%a 192 s. :
%b il. ;%b il. ;%b il. ;
%c 24 cm.
490
%a Kucharz Małej Gastronomii
504
%a Bibliogr. s. 191-192.%a Bibliogr. s. 191-192.
504
%a Bibliogr. s. 191-192.
521
%a Dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki podstawy żywienia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
521
%a Dla uczniów zasadniczych szkół zawodowych do nauki podstawy żywienia w zawodzie kucharz małej gastronomii.
650
%a Żywność
%x biochemia.
650
%a Odżywianie
%v podręcznik dla szkół zawodowych.
%x higiena
650
%a Żywność
%v podręcznik dla szkół zawodowych.
%x biochemia
655
%a Podręczniki dla szkół zawodowych
710
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne